ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για παραγγελίες εντός Ελλάδας και ισχύει για αγορές οποιασδήποτε αξίας. Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας πληρώνετε με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας Tas Courier, με χρέωση 2 € ανά αποστολή.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας καταθέτοντας το ακριβές ποσό σε κάποια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας στο πεδίο αιτιολογία κατά την κατάθεση.

Η παραγγελία σας εκτελείτε μόλις ενημερωθούμε για την κατάθεσή σας.

Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Πειραιώς 

Στοιχεία Λογαριασμού: GR28 0172 0210 0050 2110 7596 157

Δικαιούχος: MEETERRA NATURE INSPIRED LIVING I.K.E

Eurobank

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR5102602450000690201363459
Δικαιούχος: MEETERRA NATURE INSPIRED LIVING I.K.E

3. Online Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal

Επιλέγοντας την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας PayPal, πραγματοποιείτε την αντίστοιχη επιλογή στο σύστημα πληρωμών και ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνονται, χωρίς να χρησιμοποιείτε τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

*(Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών. Το σύστημα δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών. Η χρήση του PayPal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα.)

Σε όλους τους τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ*. και επαγγελματική δραστηριότητα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

* Θα το καταγράψετε στις σημειώσεις παραγγελίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο +306978951093 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@meeterra.gr