ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Γενικά

1.1. Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας μέσω της εταιρείας TAS COURIER εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον αυτά υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 2-5 εργάσιμες ημέρες.

1.2. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως αργίες, απεργίες, κακοκαιρίες, φυσικές καταστροφές, προβλήματα στις μεταφορές, λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών.

1.3. Οι αποστολές προϊόντων ασφαλίζονται με βάση την εκάστοτε πολιτική και τους όρους συναλλαγών της μεταφορικής που αποστέλλεται η παραγγελία. Η Εταιρεία δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

1.4. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την περίπτωση αντικατάστασης ή την ακύρωση της παραγγελίας ανάλογα με τη δυνατότητα της Εταιρείας.

1.5. Οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή θεωρούνται εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα 7:00 π.μ. έως Πέμπτη 12:00 π.μ. επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στις επίσημες αργίες ή παραμονές αυτών θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αυτό γίνεται με σκοπό να μην παραμένουν τα προϊόντα για πολλές ημέρες στη μεταφορική εταιρεία.

1.6. H διεύθυνση που δηλώνει ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να είναι πραγματική, έγκυρη και ακριβής. Η Εταιρεία δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τη μη παράδοση ή την καθυστερημένη παράδοση των προϊόντων, σε περίπτωση λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσης τους. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή ενδεχόμενης μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσης του, ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβαρύνεται ο ίδιος με το επιπλέον κόστος μεταφοράς ή το κόστος ατελέσφορης μεταφοράς.

1.7. H παραλαβή των προϊόντων και η υπογραφή του πελάτη στο έντυπο του μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή της παραγγελίας από τον πελάτη. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας ή για οποιοδήποτε τυχόν παράπονο σε σχέση με την εκτέλεση της, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@meeterra.gr, ή τηλεφωνικά στο +306978951093.

1.8. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης του προϊόντος από υπαιτιότητα της ταχυμεταφορικής εταιρείας, η Εταιρεία δεν υπέχει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση περαιτέρω υπαιτιότητας της ταχυμεταφορικής εταιρείας, εξαιτίας της οποίας προέκυψε ελάττωμα του προϊόντος, διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται στην Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων.

2. Υπηρεσίες Εσωτερικού

2.1. Εντός Αττικής, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 2-3 εργάσιμες ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 2,80€/αποστολή, για αποστολές μέχρι 3 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 0,80€/αποστολή.

2.2. Για χερσαίους προορισμούς, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 2-3 εργάσιμες ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Η τελική παράδοση γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου δικτύου της ACS COURIER. Τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 3€/αποστολή για αποστολές μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1€/αποστολή.

2.3. Για νησιωτικούς προορισμούς, η παράδοση εκτελείται τις επόμενες 2-3 ημέρες της ηλεκτρονικής παραγγελίας και τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται σε 3€/αποστολή για αποστολές μέχρι 2 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1€/αποστολή.

3. Υπηρεσίες Εξωτερικού

3.1. Για αποστολές προς Κύπρο, χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τρίτες Χώρες, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του meeterra.gr για να ενημερωθείτε για τη χρέωση της αποστολής, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι ανωτέρω χρεώσεις αποστολών ακολουθούν τους νόμους μεταφορών προϊόντων της εκάστοτε χώρας.

3.2. Θα πρέπει αρχικά να ενημερωθείτε από τις αρμόδιες αρχές της χώρας σας για ενδεχόμενους περιορισμούς που μπορεί να υπάρχουν για την εισαγωγή των προϊόντων μας. Στο meeterra.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τα προϊόντα μας και, εφόσον αυτά πληρούν τις τελωνειακές απαιτήσεις της χώρας σας, μπορείτε να προχωρήσετε την παραγγελία σας.

3.3. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τελωνειακές χρεώσεις που προκύψουν ενδεχομένως κατά την αποστολή των προϊόντων.

4. Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς

Δωρεάν έξοδα μεταφοράς για αγορές άνω των 35€/αποστολή